Αρχική

Όροι χρήσης

1. Γενικά

Το www.pencils.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας ΛΙΤΣΑΣ ΑΝ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ με έδρα τη πόλη του Πειραιά.

2. Ασφάλεια δεδομένων

Η εταιρεία μας κατανοόντας και σεβόμενη την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων λειτουργεί με τα πλέον ασφαλή πρότυπα κατασκευής ιστοσελίδας και φυλάσεται σε σέρβερ που παρέχει ασφάλεια δεδομένων

3. Επιστροφή και αντικατάσταση προιόντος

Αν κάποιο προιόν χρήζει αλλαγής επειδή βρεθεί ελατωματικό τότε ο πελάτης υποχρεούται να επικοινωνίσει την ημέρα της παραλαβής ή την επόμενη εργάσιμη στο 210 4837073 με σκοπό την αντικατάσταση του δώρεαν. Έξοδα επιστροφής προιόντος βαρύνουν το πελάτη.

4. Καθυστέρηση παραγγελίας

Η καθυστέρηση της παραγγελίας μπορεί να οφείλεται είτε στη καθυστέρηση παράδοσης των προιόντων από τους προμηθευτές μας είτε στη κατάργηση ή μη άμεση διαθεσιμότητα του προιόντος. Άμεση επικοινωνία μαζί σας για εξεύρεση καλύτερης δυνατής λύσης.

5. Λείπει προιόν απ’τη παραγγελία μου

Σε περίπτωση που λείπει κάποιο προιόν απ’τη παραγγελία σας (με λάθος της εταιρείας μας) τότε αναλαμβάνουμε την ΑΜΕΣΗ αποστολή του δωρεάν. Γενικότερα Η εταιρεία μας βρίσκεται κοντά σας για κάθε σας ανάγκη

 

Για ερωτήσεις ή τυχόν απορίες που μπορεί να προκύψουν καλέστε μας στο 210-4837073 και το προσωπικό μας θα ανταποκριθεί άμεσα.

Καλάθι αγορών

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Δείτε επίσης...

Τηλεφωνική επικοινωνία

Τρόποι πληρωμής

X
Φόρτωση